Csoda a hetes számú cellában (2013)film adatlapja
  • Csoda a hetes számú cellában (2013) online film

I Jonggu mentálisan sérült, egy gyermek agyával gondolkodó férfi, aki egyedül neveli hatéves kislányát, Jeszungot. Amikor a rendőrfőnök megveszi az utolsó Sailor Moon-táskát a saját lányának, nézeteltérésbe keverednek Jongguval a boltban. Később a kislány véletlenül talákozik Jongguval, és megkéri menjen vele, mert akarja mutatni neki a másik boltot, ahol lehet még a táskát kapni. Útközben azonban a kislány elcsúszik a jégen, beveri a fejét és meghal. Jonggu megpróbálja lélegeztetni, amit egy arra járó nő tévesen molesztálásnak feltételez és a rendőrök letartóztatják a férfit. Bár nincsenek szolid bizonyítékok, a védekezni képtelen sérült apát halálra ítélik gyilkosságért, nemi erőszakért és kiskorú elrablásáért, miután a rendőrök kikényszerítenek belőle egy hamis vallomást, kihasználva a mentális állapotát.

A börtönben Jonggu egyetlen gondolata a kislánya, aki intézetbe került a letartóztatása után. Kemény bűnöző cellatársai először gyűlölik, mert gyerekgyilkosnak hiszik, később azonban rájönnek, hogy ártatlan. Miután Jonggu megmenti a bandavezér Szo Jangho életét, az elintézi, hogy becsempésszék Jeszungot a cellába. A kislány érkezése nem csak a rabok életét változtatja meg, de a börtön igazgatójáét is, aki a rabokkal összefogva próbál segíteni fellebbezni Jonggu halálos ítélete ellen.

A(z) Csoda a hetes számú cellában (2013) online film megnézhető online a beküldött linkek megtekintése kattintásával! A lejátszás gombra kattintva megjelenik a megnevezett tárhelyhez tartozó beágyazott online film. A filmeket nem tároljuk a szerverünkön, azokat külső tárhelyen számunkra ismeretlen helyen tárolják, ahogy a(z) Csoda a hetes számú cellában (2013) teljes filmet is. A film megtekinthető okostelefonon vagy egyéb platformon keresztül.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása
Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×