Életet védő penge (2005)film adatlapja
  • Életet védő penge (2005) online film

926-ban Balhae elbukott, és helyén egy új országot alapítottak, ez volt Dongranguk. A túlélők természetesen nem hagyták magukat, és minden erejükkel azon voltak, hogy visszaszerezzék a hatalmat. Az új vezetés egy bizonyos Killer-Blade nevezetű hadseregre bízta a feladatot, hogy a leigázott nép királyi vérvonalát végleg elvágja. Módszeresen kezdték hát megölni a jelölteket, akik egyesíthették volna a felkelők seregeit. Egyetlen ember maradt, aki a királyi család tagjaként alkalmas a feladatra. Jeonghyeon herceg, akinek felkutatására elküldik a gyönyörű Yeon Soha-t. Természetesen mindeközben a gyilkos-penge sem tétlenkedik.

A(z) Életet védő penge (2005) online film megnézhető online a beküldött linkek megtekintése kattintásával! A lejátszás gombra kattintva megjelenik a megnevezett tárhelyhez tartozó beágyazott online film. A filmeket nem tároljuk a szerverünkön, azokat külső tárhelyen számunkra ismeretlen helyen tárolják, ahogy a(z) Életet védő penge (2005) teljes filmet is. A film megtekinthető okostelefonon vagy egyéb platformon keresztül.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása
Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×