Jayanta szerelmi élete (2013)film adatlapja
  • Jayanta szerelmi élete (2013) online film

Jayanta egy kisstílű bűnöző, aki még a börtönt is vállalta egy ízben azért, hogy álma teljesüljön: főnöke megígérte, hogy szabadulása után megnyithatja a sörözőt, melyre annyira vágyik. Amikor Simmi, az ártatlan, munkanélküli szépség beköltözik a szomszédba, Jayanta élete egy csapásra megváltozik. Rendszeresen összefutnak a városban, majd beszélgetni kezdenek, s mindjobban megismerik egymást. A fiú számára kezd valami sokkal fontosabb lenni, mint a söröző…

A(z) Jayanta szerelmi élete (2013) online film megnézhető online a beküldött linkek megtekintése kattintásával! A lejátszás gombra kattintva megjelenik a megnevezett tárhelyhez tartozó beágyazott online film. A filmeket nem tároljuk a szerverünkön, azokat külső tárhelyen számunkra ismeretlen helyen tárolják, ahogy a(z) Jayanta szerelmi élete (2013) teljes filmet is. A film megtekinthető okostelefonon vagy egyéb platformon keresztül.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása
Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×