Rád vannak bízva a gyerekek (2018)film adatlapja
  • Rád vannak bízva a gyerekek (2018) online film

Kerem és felesége Yeşim balesetet szenvednek, amiben egy ártatlan gyerek is az életét veszti. A baleset után, Kerem élete teljesen megváltozik, magát hibáztatja a gyerek haláláért, ebbe pedig kezd beleőrülni. Ez a film ismét megpróbálja bebizonyítani, hogy a remény mindig jelen van, és azt, hogy gyógyulás érhető el, ha megtisztítod a belső világodat.

A(z) Rád vannak bízva a gyerekek (2018) online film megnézhető online a beküldött linkek megtekintése kattintásával! A lejátszás gombra kattintva megjelenik a megnevezett tárhelyhez tartozó beágyazott online film. A filmeket nem tároljuk a szerverünkön, azokat külső tárhelyen számunkra ismeretlen helyen tárolják, ahogy a(z) Rád vannak bízva a gyerekek (2018) teljes filmet is. A film megtekinthető okostelefonon vagy egyéb platformon keresztül.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása
Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×