Generátor Rex (2011) : 2. evad film adatlapja
  • Generátor Rex (2011) : 2. evad online film

A közeli jövőnkben az emberi technika, beleértve a fegyverek, és az orvostudomány rendkívüli fejlődésen megy keresztül. Földi tudományuk tetőpontja a szemmel már alig látható robot, a nano-robot, vagy nanit. A sorozat jelenjéhez képest öt évvel korábban történt egy nagyobb baleset, amikor a Föld legnagyobb elméi több milliárd nanittal kísérleteztek, és beprogramozták őket. A kísérlet közben viszont hiba lépett fel, mely egy bolygó méretű robbanáshoz vezetett, mely során, félkész, még beprogramozatlan nanittal fertőződött meg a bolygó lakossága. Ezek a nanitok véletlenszerűen aktiválódhatnak, befolyásolva az élőlények sejtjeit, így átalakítva azokat groteszk, ám különös képességekkel rendelkező, többnyire agresszív szörnyekké, röviden E.V.O-kká („Exponenciálisan Változatos Organizmus”). A kutatás eredményei megsemmisültek, és kísérletben résztvevő, a laborban jelen lévő tudósok – köztük a mexikói Violetta Salazar és az argentin Rafael Salazar – életüket vesztették. A kísérletet pénzelő üzletemberek ezután bezárkóztak, egyedül Dr. Gabriel Rylander maradt, aki próbálta visszafordítani a folyamatot (és Van Kleis, aki az esemény helyszínén maradt). A nanit esemény egyik áldozata a tízéves Rex Salazar volt, akit már korábban baleset ért, és beprogramozott nanitokkal mentették meg, melyek különlegesek voltak, de a fiú elvesztette emlékeit, elfelejtette, hogy kik a szülei, hogy mi történt a robbanáskor, és hogy van egy bátyja, Caesar Salazar (aki szintén egy nanitkutató tudós). Az amnéziás Rex-et a Providence nevű rendfenntartó szerv fogadta be, majd vezetője, a Lovag ügynöknek nevezte ki, mivel rengeteg képességgel rendelkezik, többek közt képes utasítani saját – beprogramozott, sokkal együttműködőbb – nanitjait, hogy kapcsolják ki az EVO-kban található nano-robotokat, akiket vissza tud változtatni emberré. A tizenöt éves Rex munkája során egyre több emberrel találkozik régi életéből, és próbálja felidézni emlékeit, közben pedig ismét megtalálni életcélját, amiben egy Bobo nevű majom, Dr. Holiday, Hatos ügynök és még a Providence pár lázadozó alkalmazottja segíti.

 
A(z) Generátor Rex (2011) : 2. evad online film megnézhető online a beküldött linkek megtekintése kattintásával! A lejátszás gombra kattintva megjelenik a megnevezett tárhelyhez tartozó beágyazott online film. A filmeket nem tároljuk a szerverünkön, azokat külső tárhelyen számunkra ismeretlen helyen tárolják, ahogy a(z) Generátor Rex (2011) : 2. evad teljes filmet is. A film megtekinthető okostelefonon vagy egyéb platformon keresztül.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása
Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×