Nikita, a bérgyilkosnő (1997) : 1. evad film adatlapja
  • Nikita, a bérgyilkosnő (1997) : 1. evad online film

Egy utcán élő fiatal lányt gyilkosság gyanújába kevernek, hogy ezzel egy titkos szervezet, az úgynevezett 1-es szekció az ügynökei közé sorozhassa. Némi megpróbáltatás - lelki terror, "agymosás" és egyéb kondicionálás - után, ügynökké válik Josephine álnéven. Adnak mellé egy mentort is, Michaelt, aki az edzője, az őrzője, később a barátja, sőt a szerelme lesz. De addig rengeteg csalódáson, akción kell túl lennie Nikitának, aki folyamatosan szabadulna kényszerű rabságából. S ebben csak társai, a fegyverszakértő Walter, a fiatal komputerzseni Birkoff és a lelki társává váló Michael tartja vissza...

A(z) Nikita, a bérgyilkosnő (1997) : 1. evad online film megnézhető online a beküldött linkek megtekintése kattintásával! A lejátszás gombra kattintva megjelenik a megnevezett tárhelyhez tartozó beágyazott online film. A filmeket nem tároljuk a szerverünkön, azokat külső tárhelyen számunkra ismeretlen helyen tárolják, ahogy a(z) Nikita, a bérgyilkosnő (1997) : 1. evad teljes filmet is. A film megtekinthető okostelefonon vagy egyéb platformon keresztül.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása
Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

Még nem írta le senki a véleményét erről a filmről. Véleményed fontos a filmes közösség számára írd le a kritikád a filmről.


Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×