S.T.R.A.M.M a kém kutya (2010) : 1. evad film adatlapja
  • S.T.R.A.M.M a kém kutya (2010) : 1. evad online film

A S.T.R.A.M.M. – A kém kutya (eredeti cím: T.U.F.F. Puppy) 2010-ben indult amerikai televíziós rajzfilmsorozat. Amerikában a Nickelodeon és a Nicktoons adja 2010. október 2. óta, Magyarországon szintén a Nickelodeon adja 2012. március 19-étől. Főszereplője egy buta, de határozott kutya, Dudley Kutyus aki egy titkosügynök és a T.U.F.F (Turbo Undercover Fighting Force) szervezetnek dolgozik. Társa egy Cica Farkinszki nevű macska.

 
A(z) S.T.R.A.M.M a kém kutya (2010) : 1. evad online film megnézhető online a beküldött linkek megtekintése kattintásával! A lejátszás gombra kattintva megjelenik a megnevezett tárhelyhez tartozó beágyazott online film. A filmeket nem tároljuk a szerverünkön, azokat külső tárhelyen számunkra ismeretlen helyen tárolják, ahogy a(z) S.T.R.A.M.M a kém kutya (2010) : 1. evad teljes filmet is. A film megtekinthető okostelefonon vagy egyéb platformon keresztül.

Hogy tetszett a film? Vélemény írása
Vélemény írása regisztrációhoz kötött és ezeket az alapszabályokat tartsd be.
  • Trágár szavakat ne használj.
  • Más oldalakat ne reklámozz.
A regisztráció teljesen ingyenes viszont weboldalunk családi jellegű ezért regisztrációt csak korlátozott számban fogadunk el! Ide kattintva próbáld meg, hátha van még hely.

Hozzászólások:

FilmKatalógus képe
Hozzászólás: 94
Ország:

0 0 FilmKatalógus írta, ekkor: 2018-12-30 10:55

Ez egy nagyon vicces és emlékezetes sorozat bárki akinek van egy kis szabadideje annak ajánlom, hogy nézze meg mivel egy nagyon érdekes és vicces sorozat.0 0Regisztrlt tagok szmra rhet el.

×